Menu

Fashion

Një bluzë dhe 6 kombinime

Me apo pa kapuç. Me stampime apo me dantella, me shumë ngjyra apo një ngjyrëshe, me logo apo pa logo, e gajtë apo e shkurtër, apo oversize. Në çfarëdo lloj forme të jetë bluza që adhuroni më shumë pa dyshim është e nevojshme këtë pranverë.

bluza

Me Shume Ne politiko