Menu

ZOJA

Rikthehet frizura e viteve ‘80

Këtë sezon është i veçantë rikthimi i këtij stili, i quajtur mullet. Bëhet fjalë për prerjen mashkullore, i shkurtër para dhe i gjatë pas, që rikthehet si tendencë.

floket

TE TJERA

Me Shume Ne politiko