Menu

Zhduket një vajzë në Gjakovë

Të hënën në Gjakovë, një person ka informuar policinë se vajza e tij ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

zhduket

Të hënën në Gjakovë, një person ka informuar policinë se vajza e tij ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Njësitë policore janë duke kryer hetime lidhur me rastin, njofton Policia e Kosovës

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*