Menu

Zgjedhjet në SHBA: republikanët mbajnë Senatin, demokratën marrin Dhomën e Përfaqësuesve

Republikanët kanë ruajtur kontrollin e Senatit dhe demokratët kanë marrë kontrollin e Dhomës së Përfaqësuesve.

shbaambas

Republikanët kanë ruajtur kontrollin e Senatit dhe demokratët kanë marrë kontrollin e Dhomës së Përfaqësuesve.

Në qoftë se Demokratët amerikanë arrinë ta marrin kontrollin  e Dhomës së Përfaqësuesve në zgjedhjet afatmesme, është një goditje serioze Presidentit Donald Trump.

Kjo sepse duke marrë kontrollin e dhomës më të ulët të Kongresit e cila për Demokratët ndodh për herë të parë në tetë vjet, do t’u mundësojë atyre të pengojnë axhendën e presidentit.

Kujtojmë se amerikanët zgjedhin 35 senatorë në 33 shtete, si dhe 435 anëtarë të Dhomës së Përfaqësuesve, shkruan syri.net

Proçesi është në fund, ku mund të ketë ndonjë ndryshim të vogël

Njihuni me rezultatet:

-Rezulatet për Guvernator

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*