Menu

Whats App jashtë funksionit

Dhjetra përdorues të Whats App raportojnë në rrjetet sociale se e kanë të pamundur të dërgojnë apo marrin mesazhe, tekst, foto apo video përmes këtij aplikacioni.

Whats App

Në Twitter është përhapur me shpejtësi hashtagu “Whats App Doën” , ndërkohë që është i paqartë shkaktari i këtij problemi.

Janë të paqarta përmasat e avarisë, por Whats App numëron mbi 1 miliardë përdorues në mbarë botën dhe një defekt i vogël mund të cenojë komunikimin mes miliona përdoruesve.

Deri më tani, vetë kompania nuk ka komentuar asgjë.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*