Menu

Vrasësi i fshehtë i martesës

Vrasësi i fshehtë i martesës që është më i rrezikshëm se seksi dhe paraja.

vrasesi i marteses

Nëse do ju pyesnin se cila është arsyeja që shkakton divorcin do e kishit të lehtë të kthenit përgjigje? Disa nga ju do përgjigjen me një po të madhe, sepse mendoni se është aq e lehtë…

Epo miqtë e mi, ju me siguri jeni duke menduar se vrasësi i martesës nuk mund të jetë gjë tjetër veçse çështjet ekonomike, komunikimi i dobët dhe marrdhëniet seksuale. Por nuk janë këto. Sipas kërkuesve gabimi kryesor që më pas çon në divorc janë pritshmërit që çifti ka sapo martohet. Sepse janë këto pritshmëri të mëdha të cilat më pas çojnë domosdosmërisht në divorc. Prandaj është e rëndësishme të komunikoni me njëri tjetrin në mënyrë që të keni një lidhje sa më të shëndetshme./Shije.al

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*