Menu

Veseli – Mikullovcit: Kosova është mbi partinë

Veseli: E kisha këshilluar që të mos bëjë gabime, sepse mbi partinë është Kosova.

Veseli  Mikullovc

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës dhe ish-kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli, ia ka dhënë një këshillë, kryesuesit të seancës së përbërjes së re parlamentare, deputetit të Vetëvendosjes, Adem Mikullovci.

“E kisha këshilluar që të mos bëjë gabime, sepse mbi partinë është Kosova”, ka thënë Veseli, duke e sugjeruar Mikullovcin që të mos bie nën presionin e partisë së tij  – presion, që sipas Veselit, po i bëhet Mikullovcit nga Vetëvendosja.

Përndryshe Veseli e ka lavdëruar Mikullovcin për të cilin ka thënë se e ka dëshmuar kombëtarisht vetën qysh moti.

Këto deklarime lideri i listës së koalicionit PAN i ka bërë për TV Besa gjatë një vizite në Prizren, njofton Klan Kosova.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

One thought on “Veseli – Mikullovcit: Kosova është mbi partinë

 1. HEU,KOSOVA MBI PARTINË;EU,TROZOVA PRIR TRADHTINË;PA SHI;NJË VEND QE LUME,TASHI ZJË
  TREND TEK LLUME,SHKUMË;CA KARIERISTA,BARIERISTA;PËR INTERESA PËRSONALË,INTERPRESA
  TËRSOKALË,STRESOVALË;PËR PUSHTET,KUSHMBRET,MBISUNDOJNË,VRITUNDOJNË;MBRET MBRETËRIE,
  VRETË VRETËGRIE,SHKRETË-VRIE;DUKE SHKATRRUAR,MASHTRUAR,PËRDHOSUR,OH,NJOLLOSUR,OUUU
  DUKE BURGOSUR,TRUNGSOSUR;TERË RIVALËT,PRER IDEALËT;MITE-DALUR;Q’NA FALUR,PA NDALUR,
  TERË TRASHGIMINË,PASURINË;SI DHE,PËR HIRË ARMIKUN,Q’NA FIKUN;DUKE NDRRUAR,SHNDRRUAR
  EDHE IDENTITETIN,INTEGRITETIN;MBARË KOMBËTARË,MBARË SHQIPTARË;QË GJËJA,PREJA SHI-SI
  KOMB-KOB-KORB KOSOVARË-KROSOZVARË;SI ZVARRANIK,VARRANIK,AH,OR MIK,OJ MIKE;Ç’NA FIKË
  MOR PIKË;SI KOMBI-KORBI MUSLIMAN-TURKISTAN-RUSI-ZGAN;AU,EDHE MË ZI,O,DERRZI;DUKE NA
  NDRRUAR,SHNDRRUAR,EDHE FLAMURIN DHE HIMNEN;OUUU,PRAGURIN O TRIMNEN;EDHE,T’ASGJASUAR
  GANXHAVLUAR,DRANGJAPËSUAR;EDHE BETIMIN ME HIMNIN E KRYLEGJENDËS-HYREGJENDËS O MBARË
  KOMBËTARE,MBARË SHQIPATRE;GJEGJI DHE SOT I TERË ATDHEU;GJERGJI KASTRIOT-SKENDËRBEU,
  KRY UÇK.HYREGJENDARIN OUUU,ME ADEM KRYLEGJËNADRIN;A,SHI,TASHI,MONSTRUME,O KOSTRUME,
  NËN DIRIGJIM DJALLIN,GJIRIKRIN NA KALLIN;TIME FLAKË,TERË KRIME SHFRIME SHTRIGA-LIGA
  PLAKË;SE PAK U DUKËN,QE NA ZHDUKËN,MBI 80% OH-AH,KËTA KATASTROFALË,HATA KANIBALË,OU
  KËRKOJNË,TENTOJNË,100% EDHE KËTE TROHË,MOHË,KOSOVË-DORËZOVË;DUKE MRUTUR,FUTUR;OUUU,
  NË DIALOG,GRIATOK,RRMOK;NËN KATRANIZMIT,BATAKRIZMIT,DUKE IA FALUR,PA NDALUR,O,TERË
  MASAKRAT,KASAPRAT,SHEKULLORE,FERRKULLORE;TË MBUSHURA,PRUSHURA,PËR SHEKUJ MOR TEMPUJ
  NGA TUNA DHE BUNA,TRI DETË,SHKRI TRETË;TERR MOLKOTË,FERR GOLGOTË,TERË SHQIPTARE OU
  SHKRIPFARE;TERË KËTA,PËR HATA,TRAGJIZMA,PRAKRIZMA;PASTRIME ETNIKE,KASTRIME ÇETNIKE,
  AAAH,TI E LUMJA MIKE,SHTEG-ÇLIRIMTARE,OUUU,SHPETIMTARE USA DHE NATO PORSE,TERË KËTA
  PËR HATA;SI FASHISTA,DRAZHISTA,KATRANISTA,AH,KANIBALISTA;GJAKPIRËS,PRAGSHIËS;OUUU-O
  DUKE NA KTHY PRAPA,TRAPA;SERVILË,DEBILË,STERILË;MË ANTISHQIPTARË,TRANDI SHTIPFARË,O
  KUNDËR USA DHE NATO,SI DHE MBARË BOTËS DEMOKRATIKE;OJ LUMJA MIKE;QE PËR TË SATËN OR
  NGRATËN VRERË,PRERË;NË BESË O SHPRESË;QE KËTA KATASTROFALË,KAQ-PLAQ KANIBALË,OUUU,
  NUK DINË TË NGOPËN,NUK NDINË TË KOPËN;ME GJAK O PRAG SHQIPTARIT,AHIII,ME GJAK-PRAG
  TË SHQIPTARIT;POR,MOS SA SHARRONI,SOS NA SHKATRRONI;SEPSE,EDHE SOT,SI JETËMOT,OREE,
  PREJ SOTIT,EDHE PREJ MOTIT,OUUU ZOTIT;NA THËRRET,SA BËRTET;HYREGJENDA,KRYLEGJENDA,
  QE GJEGJI HEJ ZOT TANDEMA,VETË KRYLEGJENDARI-HYREGJENDARI GJERGJI-KASTRIOT-ADEMA;
  DHE,SHKUNDËN OU TUNDËN;TË SHTATË PALË TOKË;TË SHTATË PALË QIELLI,SI EDHE OUUU-OREEE
  TË SHTATË VALË OOOJ NËNA LOKË;BASHKA-DASHKA,SHTATË VALË DIELLI;QE RREZATON,BREZATON
  RIGJALLËRON,PRIBALLËRON;PËR RIBASHKIM,RITRASHËGIM,RIADHESIM,RIAMSHIM,OUUU-ORE,MBARË
  RINGRITJE,RILINDJE;AHIII,MBARË KOMBËTARE,MBARË SHQIPATRE!!.TË FALA NJË REFUGJAT I
  LUFTËS NGA KOSOVA NË USA.NJË ZOG SHQIPJE,LOG SHKRIPJE;QE PËRJETOJË,PËRVËLOJË;OUUU,
  JO VETËM SHTATË RRATHË FERRIT DANTËS;POR,TË NËNDË RRATHË TERRIT TRANDËS,PRANGËS,AH,
  QE GJEGJI KE TANDEMA,BASHKA OUUU,DASHKA,GJEGJI ME ADEMA;OUUU,GJEGJI ME ADEMA!!.NGA
  POMPTON LAKES,NEW JERCEY,USA.