Menu

Veprimi i kryeminstrit të Tailandës ‘shokon’ botën

Kryeminstri i Tailandës i ka shokuar të gjithë pasi teksa po futej për në parlament ku gazetarët po prisnin që t’i bënin pyetje ai u ka treguar një manekinë dhe u është drejtuar duke u thënë se nëse keni pyetje mund t'ia drejtoni këtij personi.

tajlanda

Çka ka bërë kështu…

Kryeminstri i Tailandës i ka shokuar të gjithë pasi teksa po futej për në parlament ku gazetarët po prisnin që t’i bënin pyetje  ai u ka treguar një manekinë dhe u është drejtuar duke u thënë se nëse keni pyetje mund t’ia drejtoni këtij personi.

Gazetarët e kanë kaluar me sportivitet këtë episod dhe kanë filluar që të bëjnë fotografi me ‘Kryeministrin’.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*