Menu

Ujori, shenja e ditës

Sot dikush do ju kërkojë të bëni diçka që doni ta shmangni.

ujori

Nëse do të jeni në punë, bëhet fjalë për një detyrë të padëshiruar, që ndoshta mund tju shtyjë dhe të lini punën.

Por nëse do të jetë situatë familjare, jeni gati të rebeloheni dhe të kërkoni të “arratiseni”. Liria juaj është e shenjtë dhe askush nuk mund tua prekë.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*