Menu

Ushqim i Shëndetshëm

Qumështi i devesë, pije e Lindjes së Mesme që po shëron botën

Njihet si “Gold Elixir” në Lindjen e Mesme dhe është faktikisht përbërja më e afërt me qumështin e gjirit. Nuk po flasim për qumështin e dhisë por për atë të deveve.

qumshti i deves

TE TJERA

Me Shume Ne politiko