Menu

Të gjitha

Skiatorja amerikane kërkon “Valentinin” e saj

Pak muaj më parë do të vinte krisja e marrëdhënies së saj me Kenan Smith, por tashmë duket se historia është hedhur pas krahëve dhe, Lindsey Vonn po kërkon një të dashur të ri.

C_29_fotogallery_1012897__ImageGallery__imageGalleryItem_14_image

Me Shume Ne politiko