Menu

TRUP e SHPIRT

U dhunua nga serbët, pa 6 gra të tjera duke u hedhur në bunar

18 vjet pas luftës Kosova mbetet një dosje e madhe e krimeve të pandëshkuara. Një histori të dhimbshme të krimit dhe dhunimit e ka rrëfyer një grua e dhunuar. Ajo ka thënë se është dëshmitare e gjallë se si pasi u dhunuan gjashtë gra ato u hodhën në bunar nga forcat serbe.

dhuna 18 vjet pas luftës Kosova mbetet një dosje e madhe e krimeve të pandëshkuara. Një histori të dhimbshme të krimit dhe dhunimit e ka rrëfyer një grua e dhunuar. Ajo ka thënë se është dëshmitare e gjallë se si pasi u dhunuan gjashtë gra ato u hodhën në bunar ng...

-->

TE TJERA

Me Shume Ne politiko