Menu

Trendet e kësaj vere

Reçipeta me lidhëse te qafa, të konstruktura si sportive, por në të njëjtën kohë shumë të rehatshme.

stili-vintage

 Këto lloj rroba banjosh do t’ju bëjnë të ndiheni të sigurtë dhe do të mbrojnë qafën nga djegia e diellit. Reçipeta me supet jashtë. Ky është stili më i fundit dhe më i pëlqyer nga të gjithë. Mjafton të vishni një fund dhe jeni mëse gati jo vetëm për të bërë xhiro përgjatë bregdetit, por edhe të shkoni për të pirë një kokteil me shoqërinë.

Kanatiere të shkurtër dhe mbathje me bel të lartë. Në fakt kanatieret e shkurtra kanë qenë gjithmonë në modë, por të kombinuara me mbathje me bel të lartë, bëjnë veshjen e përsosur për të shkuar në plazh. Ky stil ndër të tjera do të mbuloj dhe difektet trupore.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*