Menu

Tiparet e njerëzve inteligjentë

Njerëzit inteligjentë janë ndër njerëzit më të këndshëm që mund të njohësh, por jo vetëm kaq. Ata kanë disa tipare dalluese që i bëjnë të ndryshëm nga njerëzit e tjerë. Nëse doni të dini nëse jeni një prej tyre...

1 (9)

Ja 12 prej tyre:

1-Vështirësi për të fjetur

2-Monogami tek meshkujt

3-Shajnë shpesh

4-Marrin vendime të rrezikshme

5-U besojnë të tjerëve

6-Gënjejnë

7-Aftësi të ulëta sociale ose ankth

8-Konsumim i alkoolit dhe drogës

9-Sy blu

10-Muzikaliteti

11-Prindër inteligjentë

12-Të qenurit mëngjarash

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*