Menu

TECH

Politikani robot që do kandidojë në 2020

Fantashkencë? Jo, thjesht një zhvillim teknologjik. Me këtë qëllim lindi në Zelandën e Re Sam, roboti politikan që do të revolucionarizojë jetën e qytetarëv, dhe pse jo të kandidojë në zgjedhjet e 2020.

roboti-sam

TE TJERA

Me Shume Ne politiko