Menu

Të ftohtit na vesh me pellush

Keni ftohtë apo doni të visheni trashë nga koka te këmbët pa patur problem efektin pellush.

pellush

Në ditët më të ftohta të dimrit, që këtë fundjavë nisën dhe në vendin tonë, koleksioni i stinës ka menduar dhe për ata që dëshirojnë të rijnë ngrohtë, mes shumë mundësive si peliçja eko, xhaketat me push, pellush etj. Shihni galerinë e fotove për të parë tendencat.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*