Menu

Të fitosh miliona edhe pas vdekjes

Trashëgimia monetare e Elvisit mbetet tepër e fortë.

elvis

Të fitosh miliona edhe pas vdekjes nuk është përrallë është e vërtetë. Kjo ndodh me Elvis Presley, ikonën e rok & rollit, i cili u nda nga jeta më 16 gisht 1977

Trashëgimia monetare e Elvisit mbetet tepër e fortë.

Sipas top listës së revistës Forbes të njerëzve të vdekur që vazhdojnë të fitojnë milionë, Elvis Presley ka fituar 27 milionë dollarë vetëm në 2016, si dhe ka shitur 1 milionë kopje albume.

Nga fama e Elvisit po përfitojnë dhe shumë të tjerë të gjallë, që nuk kanë lidhje gjaku me të por që shesin suvenire, përdorin imazhin e Elvisit, këndojnë këngë të tij.

Por nuk është vetëm  Elvis Presley i vetmi i cili vazhdon të fitojë miliona edhe pas vdekjes. Në listë renditen dhe Bob Marley, Jimi Hendrix, David Bowie si dhe disa legjenda të tjera të muzikës

Nëse Elvisi do të ishte gjallë sot do të ishte në moshën 82 vjeçare.

/Oranews.tv/

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*