Menu

Sulmi i hakerave prek miliona përdorues në Instagram

Këngëtarja Selena Gomez është nnjë nga yjet që u sulmua javën e kaluar. Asaj iu publikuan pamje intime dhe private me ish-të dashurin e saj, Justin Bieber.

Instagram

“Një grup hakerash që synojnë llogaritë e emravëe të njohur në Instagram mund të kenë arritur miliona të dhëna private të përdoruesve,” – lajmëron rrjeti social.

Rrjeti social Instagram ka treguar se të dhënat merren kryesisht nga numri i telefonit dhe email-i. Kompania e rregulloi shpejt problemin duke mos lejuar që hakerat të publikonin dicka tjetër, por kanë treguar se të gjithë duhet të bëjnë kujdes në klikimet që bëjnë.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*