Menu

Studentët e rrëmbyer bashkohen me prindërit, mbahen peng drejtori dhe mësuesi

Nxënësit e rrëmbyer nga një shkollë me konvikt në rajonin e Zonës Veri-Perëndimore të Kamerunit janë ribashkuar me prindërit e tyre në skena plot lot dhe të gëzueshme.

studentet

Nxënësit e rrëmbyer nga një shkollë me konvikt në rajonin e Zonës Veri-Perëndimore të Kamerunit janë ribashkuar me prindërit e tyre në skena plot lot dhe të gëzueshme.

78 djem dhe vajza dhe tre të tjerë u konfiskuan të hënën në kryeqytetin e rajonit, Bamenda.

Një shofer u lirua gjithashtu, por drejtori dhe mësuesi ende mbahen.

Qeveria dhe separatistët anglishtfolës kanë akuzuar njëri-tjetrin për orkestrimin e rrëmbimit.

Pas lirimit, studentët u morën në automjete ushtarake përsëri në Shkollën e Mesme Presbyteriane ku prindërit e tyre po prisnin.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*