Menu

Futboll

Panucci me ‘dorë të hekurt’, rregulla të forta për futbollistët

Christian Panuçi në gjurmët e Capellos. Për karrierën si trajner duhet pritur për të parë nëse do të arrijë sukseset e Don Fabios, por për momentin Christian Panuçi po zbaton me rigorozitet mësimet rreth disiplinës, të marra nga koha kur luante të Roma dhe Reali i Madridit, por edhe si asistent në stolin e Rusisë.

panuci

TE TJERA

Me Shume Ne politiko