Menu

SPORT

Mourinho, një simbol i “luftës”

Anglia ka punuar shumë në dekadat e fundit që rivaliteti në klube të lihet pas dere kur thërret kombëtarja, por duket se Mourinho po e minon gjithçka që është bërë, vetëm në emër të rivalitetit në një derbi dhe konkurrencës me Guardiolan.

mou

TE TJERA

Me Shume Ne politiko