Menu

Të rinjtë: Debatet e degraduara në rrjetet sociale

Kultura e komunikimit në këto debate kryesisht mungon dhe i degradon vetë debatet.

Shumica e të rinjve në Kosovë janë përdorues të rrjeteve sociale, por ata me shumë hezitim përfshihen në debatet e caktuara në këto rrjete. Siç thonë ata, në rubrikën e përjavshme “VOX” të Radios Evropa e Lirë, kultura e komunikimit në këto debate kryesisht mungon dhe i degradon vetë debatet, pjesë e së cilave, shumica nuk duan të jenë. (Video: Bujar Tërstena).

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*