Menu

Receta

Ëmbëlsira me banane dhe keksa

Më poshtë do t’ju tregojmë sesi të realizoni një ëmbëlsirë shumë të shijshme, por edhe të shpejtë për t’u përgatitur. Provoni t’ja gatuani këtë tortë të shijshme fëmijëve tuaj!

1 (1)

TE TJERA

Me Shume Ne politiko