Menu

SOFRA

Vezë të skuqura perfekte

Tashmë të gjithë e njohim shijen e vezës së skuqur në vaj ulliri: cepat kërc, me ngjyrë të artë poshtë dhe e verdha e shijshme sipër.

vezë të skuqura perfekte

TE TJERA

Me Shume Ne politiko