Menu

Si të sfidoni temperaturat e larta

Temperaturat e larta të verës shpesh janë dhe një ndër sfidat më të vështira për t’u kaluar.

tmperatura

Ekzistojnë disa këshilla që ju ndihmojnë për të qëndruar freskët dhe në një ditë kur temperaturat janë shumë të larta.

Më poshtë do të të lexoni disa nga këshillat që ju vijnë në ndihmë t’i bëni ballë të nxehtit të verës;

Mbani shtëpinë tuaj të freskët

Shfrytëzoni ajrin e mbrëmjes që ta freskoni shtëpinë tuaj, dhe të largoni nxehtësinë që gjatë ditës është mbledhur.

Qëndroni larg të nxehtit

Shmangni temperaturat e nxehta sidomos gjatë ditëve më të nxehta, kryesisht prej orës 10:00 deri në orën 14:00, kur dielli është më i fortë.

Mos i lejoni fëmijët apo kafshët që të qëndrojnë në vapë

Rëndësia e ujit. Mbani trupin tuaj të freskuar dhe të hidratuar. Përdorni rroba të lehta dhe të gjëra, bëni dushe të ftohta dhe vazhdimisht kujdesuni që të pini ujë, por shmangni alkoolin dhe kafeinën.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*