Menu

Si të konturoni hundën tuaj në 3 hapa

Shikoni sesi kjo artiste e bën konturin e hundës në vetëm tre hapa të thjeshta.

Capture-52-655x356

Kemi parë shumë video të “çmendura”  në rrjete sociale , të cilat na mësojnë sesi  të bëjmë art në fytyrën tonë. Mos u  çudisni, nëse në fillim do të  merrni një pamje të jashtëzakonshme, por më pas do të merni një pamje krejtësisht të natyrshme dhe shumë reale.

Keni provuar shumë mënyra dhe mund të duket sikur e keni konturuar hundën tuaj, por në fakt s’keni bërë asgjë, thjesht jeni bërë “viktimë” të videove, të cilat i keni parë aq shumë në internet.

Për të na ndihmuar që të mos biem pre e videove të shumta që qarkullojnë  në rrjete sociale, artistja e famshme  Lauren Andersen na mëson sesi  saktësisht dhe shumë natyrshëm mund të bëjmë konturin në hundën tonë.

 Shikoni sesi kjo artiste e bën konturin e hundës në vetëm tre hapa të thjeshta.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*