Menu

Si e komenton shtypi zviceran lojën e shqiptarëve

Shtypi zivceran ka qenë shumë kritik ndaj reprezentacionit te tyre pas humbjes poshtëruese ndaj Francës 5:2. Sipas shtypit, vetëm dy lojtarë kanë marrë notë kaluese.

Shtypi zivceran ka qenë shumë kritik ndaj reprezentacionit te tyre pas humbjes poshtëruese ndaj Francës 5:2. Sipas shtypit, vetëm dy lojtarë kanë marrë notë kaluese (4): Xhaka dhe Xhemaili, ndërsa Behrami, merr notë jokaluese (1). Shaqiri dhe Mehmedi notohen me 3, që do të thotë – dobët.

Notat:

1- e pamjaftueshme (jokaluese)

2- shumë dobët

3- dobët

4-mjaftueshëm

5- mirë

6-super

Ja notat e gjithë ekipitBenaglio-Note

Djourou-NoteSenderos-NoteRodriguez-NoteLichtsteiner-NoteVon-Bergen-NoteInler-NoteXhaka-NoteBehrami-NoteMehmedi-Note (1)Drmic-NoteSeferoviv-NoteShaqiri-Note Dzemaili-Note

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*