Menu

SHOW BIZ

‘Zhgënjim i madh për shpirtin tim’ Aurela Gaçe rrëfen historinë e e hidhur me studentët protestues

Protesta stundentore sot ka hyrë në ditën e 14 të saj. Kjo ngjarje është kthyer në një nga ngjarjet më të rëndësishëm për momentin në Shqipëri, ku personazhe të ndryshme të ekranit kanë dhënë mendimet dhe opinionet tyre. Një nga personazhet VIP që ka mbështetur më shumë protestën e studentëve është blogeri i njohur Olti […]

aurela

TE TJERA

Me Shume Ne politiko