Menu

Shkurtoni flokët

Floku i shkurtër, guxoni të ndryshoni!

floku i shkurte

Tendencat e prerjes së flokëve të shkurtër të sezonit 2017-2018 janë për të gjitha. Nga stili mashkullor tek propozimet femërore dhe shik, prerjet e flokëve të shkurtër të stinës luajnë me baluket dhe nuancat e ngjyrave.

Në rastin e parë shohim baluke të drejta dhe të gjata, por edhe super të shkurtra. Ngjyrat për prerjet e shkurtra janë të paketës kromantike natyrale, si gështenjë, ngjyrë mjalti, apo dhe e zeza intensive, bjonde platin e madje dhe rozë.

 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*