Menu

Shkrimi dhe personaliteti

Dorëshkrimi i dikujt jep njohuri për prsonalitetin dhe karakterin e tyre.

12-1

Çdo person ka një mënyrë shkrimi të veçantë dhe kjo tregon shumë për të. I mirë ose i keq kujdes njerëzit këtë mund ta kuptojnë edhe nga një letër e vetme, shkruan blitz.al.

Më poshtë do të shihni se çfarë tregon mënyra e shkrimit për ju:

Madhësia e shkrimit

-Shkrim i madh: krenar, i sjellshëm dhe i hapur. Ka shumë ide dhe plane të mëdha.

-Shkrim mesatar: I ekuilibruar, në gjendje të shohë të gjitha anët e gjërave.

-Shkrim i vogël: I kursyer, stoik, i vetdijshëm dhe pozitiv. I fokusuar në detaje.

-Shkrim shumë i vogël: I vogël, i ligë , i paduruar.

Forma e shkrimit:

-Shkronja të mprehta: Inteligjent dhe të duruar.

-Shkrim i rrumbullakosur: I dobishëm, i dashur, i kënaqshëm.

-Shkrim i përdredhur: I kushton vetes shumë rëndësi.

-Shkrim i ngushtë: i kufiziuar, i qetë

-Shkrim i gjerë: Keni vetvlerësim

Pjerrësia e shkrimit

-Shkrim i pjerrët përpara: Të ndjeshëm, të etur për tu ndjerë të kënaqur

-Shkrim i drejtë: i sinqertë, i nderuar, i pamëshirshëm.

-Shkrim i pjerrët mbrapa: një rebel i lindur

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*