Menu

Shkelzen Marku: Shteti dështoi ta mbrojë motrën time

Shkelzen Marku, vëllai i Valbona Marku-Nrecaj, ka fajësuar shtetin për mos mbrojtjen e motrës së tij nga Pjetër Nrecaj.

cifti qe vrau gruan

Ditë më parë Pjetër Nrecaj vrau bashkëshorten e tij Valona Marku-Nrecaj dhe të bijën e tij nëntë vjeçare në Brekoc të Gjakovës, raporton KTV.

Shkelzen Marku ka thënë se disa herë e kanë njoftuar Policinë se Pjetër Nrecaj sillej me armë dhe kërcënime po Policia e shteti nuk kanë reaguar.

“Shteti ka dështuar t’i ofrojë ndihmë motrës sime, veç se janë shtetase të Shqipërisë.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*