Menu

Shikoni çka ndodhi në ceremoninë e 19-vjetorit të Policisë së Kosovës, prezantuesja veç sa nuk alivanos

Sot kur po shënohet nëntëmbëdhjetë vjetori i themelimit të Policisë së Kosovës është organizuar mbajtja e një ceremonie zyrtare.

alivanoset

Sot kur po shënohet nëntëmbëdhjetë vjetori i themelimit të Policisë së Kosovës është organizuar mbajtja e një ceremonie zyrtare.

Për nder të kësaj dite janë ftuar të marrin pjesë personalitete të ndryshme, përfaqësues të lartë të institucioneve të Republikës së Kosovës, përfaqësues ndërkombëtarë në vendin tonë, drejtorë të policive të disa shteteve të ndryshme, si dhe familjarë të policëve.

Gjatë kësaj ceremonie  kur edhe po bëhej gradimi i disa punonjësve të Policisë së Republikës së Kosovës, si dhe ndarja e medaljeve dhe certifikatave për zyrtarët policorë që janë shquar për punën e tyre dhe rezultatet e arritura prezantuesja që po qëndronte tek foltorja kërkoj ndihmën e të pranishmëve, duke thënë se nuk po ndihej mirë.

Siç shihet edhe në video, reagimi i pjesëtarëve të Policisë së Kosovës ka qenë i menjëhershëm dhe ata i kanë dalë  në ndihmë zonjës që po i thërriste emrat e policëve të graduar./gazetablic

 

 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*