Menu

Ambasadori i ri i SHBA në BE

Ambasadori i ri i SHBA-së në BE, Gordon Sondland, prezantoi kredencialet pranë institucioneve europiane në Bruksel, rreth 18 muaj pas largimit të paraardhësit të tij nga BE.

shba3

Ambasadori i ri i SHBA-ve në BE, Gordon Sondland, prezantoi kredencialet pranë institucioneve evropiane në Bruksel, rreth 18 muaj pas largimit të paraardhësit të tij nga BE.

“Sondland mbërriti në Bruksel më 8 korrik dhe paraqiti kredencialet e tij në Komisionin Europian dhe tek Presidenti i Këshillit Europian, Donald Tusk”, njoftoi në një komunikatë të Ambasadës së SHBA-së në BE.

“Si ambasador, do të punoj për forcimin e partneritetit të ngushtë mes BE-së dhe SHBA”, premton në profilin e tij “Sitterland”, i cili merr detyrën në një kontekst të tensioneve të forta transatlantike që nga ardhja e Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*