Menu

Seks në plazh: si ta bëni shpejt?

Sex on the beach, me lëng boronice të kuqe

Koktej

4 cl vodka

4 cl liker pjeshke (i bardhë)

2 cl lëng limoni

2 cl lëng boronicë

8 cl lëng portokalli

Kombinoji të gjithë përbërësit në një shejker me akull të grimcuar dhe tunde mirë. Më pas derdhe në një gotë për koktej dhe shto kubeza akulli. Zbukuroni me ananas dhe qershi.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*