Menu

Sekreti për një orgazëm të garantua

Ndryshe nga meshkujt, orgazma e femrave është diçka shumë më komplekse, ndaj për to kërkon më shumë kohë kalimi në këtë fazë.

orgazem

Një studim amerikan i drejtuar nga Barry Komisaruk i Rutgers University, në New Jersey, përfshiu një grup vullnetaresh të cilat iu nënshtruan rezonancës magnetike, për të kuptuar se çfarë ndodhte në trurin e femrës kur një femër arrin orgazmën.historia

Gjatë këtij momenti u vu re se aktivizoheshin 30 zona të trurit, mes tyre zona që merr vendimet, imagjinata dhe kontrolli.

Studiuesit theksojnë se ajo që e mundon femrën dhe nuk i dhuron kënaqësi të plotë, vjen prej kufizimit, duke mos e lënë veten të lirë.

Mendimet e shumta për problemet e ndryshme nuk ju lejojnë të shijoni momentin, dhe sipas ekspertëve duhet të harroni stresin kur beni seks.

Studimi tregon se truri i femrave ndjek një sërë rrugësh gjatë kënaqësisë seksuale, duke mos u ndalur vetëm në shijimin e momentit, pasi mendimet nuk i lënë të qeta as në ato momente.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*