Menu

Sa dini për limonin?

Limoni rekomandohet për parandalimin e patologjive të ndryshme.

limoni

I verdhë si asgjë tjetër, me erë të mirë dhe flasim për limonin që nuk mungon asgjëkundi dhe është një aleat i pazëvendësueshëm i bukurisë sonë.

I pasur me vitaminë C, limoni rekomandohet për parandalimin e patologjive të ndryshme, dhe mjaft i çmuar për bukurinë e lëkurës dhe të flokëve, perfekt për tu dhënë shije sallatave, ëmbëlsirave etj.

Por jo vetëm vitaminë C, limoni është i pasur me kalcium, magnez, kalium dhe antioksidantë. Si ta shfrytëzojmë më mirë? Ndiqni fotogalerinë!

 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*