Menu

Rrezikohet furnizimi me rrymë

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, tha se për shkak të krizës që kërcënon vendin në aspektin e furnizimit stabil me energji elektrike, Ministria ka mbledhur një këshill emergjent i cili përbëhet nga institucionet dhe organizatat relevante nga fusha e energjisë.

energji

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, tha se për shkak të krizës që kërcënon vendin në aspektin e furnizimit stabil me energji elektrike, Ministria ka mbledhur një këshill emergjent i cili përbëhet nga institucionet dhe organizatat relevante nga fusha e energjisë.

Ai tha se së shpejti do të dilet me një raport, i cili pastaj do të diskutohet në qeveri.

Ministri Lluka deklaroi se vonesa e shpronësimit të pronarëve në fshatrat në të cilat planifikohet krijimi i minierës së re të thëngjillit, i cili me gjithë angazhimet e Qeverisë nuk ka rezultuar me zgjidhje të qëndrueshme, rrezikon furnizimin stabil me energji elektrike. 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*