Menu

ReaMadridi pranë marrëveshjes madhështore, do përfitojë 1.1 miliard euro

Siç zbulon e përditshmja “Marca”, klubi i Realit të Madridit është shumë pranë nënshkrimit të akordit të ri me sponsorin e tij historik, firmën sportive Adidas, marrëveshje që parashikon një bashkëpunim të ri 10-vjeçar.

emirate

Siç zbulon e përditshmja “Marca”, klubi i Realit të Madridit është shumë pranë nënshkrimit të akordit të ri me sponsorin e tij historik, firmën sportive Adidas, marrëveshje që parashikon një bashkëpunim të ri 10-vjeçar.

Kosto e operacionit është një rekord historik, pasi tashmë në arkat e “Los Blancos” pritet të arkëtohen plot 1 miliard e 100 milionë euro, që përkojnë me 110 milionë euro në sezon.

Nivele të tilla nuk janë prekur kurrë më parë dhe tashmë madrilenët dyfishojnë akordin e një viti më parë, që shihte një përfitim prej 52 milionë eurosh në vit.

Aktualisht klubi me përfitimin më të madh financiar nga sponsorët është Manchester United me 85 milionë euro në vit, por tashmë më tratativën e re klubi mbretëror ka supermacinë e përfitimeve monetare.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*