Menu

Puthjet e Botërorit

Një puthje për t’u ngushëlluar pas një humbjeje, një puthje për të festuar, një puthje mes tifozëve të kombëtareve të ndryshme. Në humbje a në fitore, me dashuri.

Jemi mësuar të shikojmë veshjet shumëngjyrëshe të tifozëve të Botërorit 2014, trukimet, gëzimet e shfrenuara dhe lotët e zhgënjimit.

Por, stadiumet e Brazilit kanë parë puthje dhe pasion befasues mes tifozëve.

Një puthje për t’u ngushëlluar pas një humbjeje, një puthje për të festuar, një puthje mes tifozëve të kombëtareve të ndryshme. Në humbje a në fitore, me dashuri.

 

1

2

3

4

6

8

9

10

11

 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*