Menu

Propozimet e pazakonshme për martesë

Propozimin e martesës mund ta bëni edhe kështu.

will

Propozimi i martesës është ndoshta një nga momentet më prekëse dhe emocionuese në jetën e një çifti.

Disa prej tyre këtë ritual e marrin me shumë përgjegjësi, e disa shtojnë edhe pak doza humori, transmeton Klan Kosova.

Këto janë disa nga propozimet më të pazakonshme që dëshmojnë se ka “dashuri të kolerës” edhe në kohën tonë.

I fundit më i miri, ndoshta do të jetë propozimi juaj, mendojeni

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*