Menu

Prezantohen portretet e Barack dhe Michelle Obama

Barack dhe Michelle Obama kanë marrë pjesë në zbulimin e portreteve zyrtare të tyre në Galerinë Kombëtare të Portreteve “Smithsonian” në Washington DC.

obama

Ish presidenti amerikan ka thënë që portreti i tij i realizuar nga Kehinde Wiley, i cili është i njohur për shfaqjen e stilit të vjetër afrikano-amerikan, ishte mjaft i mprehtë.

Michele Obama është shprehur thjeshtë me një “wow” për pikturën e Amy Sherald, një tjetër artiste me ngjyrë.

Ndër mysafirët prezent tek prezantimi i këtyre portreteve ishin edhe Steven Spielberg dhe Tom Hanks.

Barack and Michelle Obama

Former US President Barack Obama and former first lady Michelle Obama at the unveiling of their portraits at the Smithsonian's National Portrait Gallery in Washington

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*