Menu

Prekeni femrën në këtë vend…

Doni ta ‘tërboni’ partneren kur bëni seks? Prekeni femrën në këtë vend… dhe do shikoni.

Prekeni femrën në këtë vend…

Shpesh herë keni dëgjuar se në se e prekni një femër në pikën G do arrini ta tërboni.

Por është një pjesë tjetër, të cilën mjeku Yvonne e ka emëruar si pika A.

Ajo gjendet thellë në vaginë, vetëm pak centimetra pas pikës G, midis grykës së mitrës dhe fshikës së urinës.

“Pika A përbëhet nga indet shumë të ndjeshme, të cilat lagen kur stimulohen, andaj stimulimi i kësaj pike ka shumë rëndësi për femrat të cilat kanë probleme të përkohshme apo të përhershme me thatësinë e vagjinës”,- është shprehur më tej mjekja Ava Cadell gjatë një konference.

Nëse do e prekni partneren tuaj vetëkërnaqja e saj do të zgjasë 20 sekonda më shumë nga orgazma e zakonshme.

Gjithmonë në se arrini ta gjeni, por bëni durim gjithçka është e mundur kanë thënë dy mjekët.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*