Menu

Pika më të lartë e kënaqësisë te femrat

Thonë se orgazma është pika më e lartë e kënaqësisë fizike tek një femër.

femrat

Francezët e quajnë ‘vdekja e vogël’.

Thonë se orgazma është pika më e lartë e kënaqësisë fizike tek një femër.

Një fotograf ka vendosur të fiksojë këto momente dhe sjell këtë koleksion kaq të bukur.

Albert Pocej nga Lituania thotë se gjithmonë ka ëndërruar të realizojë një projekt të tillë.

Kjo ka qenë sfida e tij personale dhe projekti duket se po jep fryte.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*