Menu

Përlotet bota: Turma në Paris këndon ‘Ave Maria’ duke parë Notre Dame të digjej!(Video)

Nuk ka mbetur tjetër për ata që u qante zemra duke parë katedralen e Notre Dame të digjej dhe nuk mund të bënin dot asgjë për ta shpëtuar.

dam

Nuk ka mbetur tjetër për ata që u qante zemra duke parë katedralen e Notre Dame të digjej dhe nuk mund të bënin dot asgjë për ta shpëtuar.

Turmat e mëdha të njerëzve në Paris kanë filluar të këndojnë himnin Ave Maria tek shikonin nga larg sesi flakët përpinin Notre Dame!

Embedded video

Oriol Salvador@oriolsalvador

The crowd singing “Ave Maria” in one of the bridges in Paris that overlooks in flames

 

Taite@TaiteMakena

This is heartbreaking

Crowds sing Ave Maria outside of the burning Notre-Dame in Paris https://twitter.com/i/events/1117888667022807040 

Ignacio Gil@Inaki_Gil

Silencio, lágrimas y un avemaría en la noche más oscura de París
Testigo directo sobre en @ElMundoInter https://www.elmundo.es/internacional/2019/04/15/5cb4f2b321efa0e97c8b4722.html 

Silencio, lágrimas y un avemaría en la noche más oscura de París

Silencio. Lágrimas pero sobre todo emoción contenida. Y una ‘Ave María’ cantada por jóvenes, rodilla en tierra. Escribo pasadas las diez de la noche, tras recorrer durante las dos

 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*