Menu

Nënat ankohen se në çerdhe po u heqin vetullat fëmijëve

Dy nëna të zemëruara në Washington, janë duke marr veprime kundër një kopshti për të cilin pretendojnë se stafi i tyre u ka hequr vetullat fëmijëve.

1518619405800

Megjithatë, një hetim i brendshëm i kryer ka quajtur pretendimet e tyre “të pabazuara”, njofton Klan Kosova.

Alyssa Salgado dhe Glenda Marie Cruz morën fëmijët e tyre dyvjeçarë dhe braktisën kopshtin e tyre në Basin College në Pasco, qendër kjo e cila drejtohet nga Klubi i djemve dhe vajzave të Benton dhe Franklin County.

Zemërimin e tyre nënat po ashtu e shfaqën edhe përmes llogarisë së facebook.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*