Menu

Mustafa i kërkon Haradinajt që t’i kryejë detyrat si kryeministër

E Kryeministri i ri, Haradinaj nuk ka folur asgjë pas pranimit të detyrës, duke theksuar se nuk ka asgjë që të thotë.

mustafa haadinaj

Pak momente më parë është bërë pranim dorëzimi i postit të kryeministrit.

Isa Mustafa ia ka dorëzuar këtë detyrë edhe zyrtarisht kryeministrit të ri, Ramush Haradinaj me një ceremoni shtetërore, njofton Klan Kosova.

Aty Mustafa ia ka dorëzuar Haradinajt, dosjen qeveritare dhe më pas i ka kruar atij që t’i kryejë detyrat shtetërore. Një prej tyre që ka përmendur Mustafa është Marrëveshja për Stabilizim Asociim.

Në anën tjetër, kryeministri i ri, Haradinaj nuk ka folur asgjë pas pranimit të detyrës, duke theksuar se nuk ka asgjë që të thotë.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*