Menu

M&Sillosi zgjeron aktivitetet e saja eksportuese në tregun e lindjës së afërt

Këte javë kompania e mirënjohur për prodhimin e miellit M&Sillosi nga Xërxa ka arritur të lansoj brendin e vet miell Finnesa Tipit 400 si dhe Finnesa Integral, duke filluar bashkëpunimin me komaninë MAC-AAA FREIGHT AND LOGISTICS LLC me seli në Dubai të Emirateve të Bashkuara Arabe.

2

Kompani kjo e mirënjohur për furnizm me produkte ushqimore në Lindjen e afërt. Me një konkurenc të pakompromis të kësaj dege të industrisë, prodhuesit Kosovarë duke iu falenderuar standardeve të larta te prodhimit e të cilat standarde janë dëshmuar me certifikime ndërkombëtare për kontrollin e kualitetit,kan arritur të sigurojnë një treg premtues që do të ndikoj jo vetëm në industrinë përpunuese të miellit por indirekt edhe në intensifikimin e kësaj kompanie për stimulimin e zhvillimit të degës së bujqësisë në kontekst të sigurimit të grurit të nevojshëm për përpunim.

rihana 4

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*