Menu

Kusari-Lila dhe Gjini përplasen në debat

Kandidatët për kryetar të Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila nga Alternativa dhe Ardian Gjini nga AAK, janë përplasur në debatin “Duel D” në RTV Dukagjini.

kusari gjini

Kandidatët për kryetar të Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila nga Alternativa dhe Ardian Gjini nga AAK, janë përplasur në debatin “Duel D” në RTV Dukagjini.

Përplasja ka filluar në momentin kur kanë folur rreth mbajtjes së dy pozitave.

Gjini i është drejtuar Kusari-Lilës se përse nuk ka dhënë dorëheqje prej deputetes e me qëndrua në komunë.

Përgjigjja e Kusari-Lilës ishte “Unë kam mbërri me u zgjedh deputete e ti nuk ke mbërri mu zgjedh deputet”.

Ata pastaj kanë diskutuar edhe për rregullimin e rrugëve në këtë komunë.

 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*