Menu

Mihajloviq: Autostrada Nish-Prishtinë e rëndësishme edhe për Serbinë

Zëvendëskryeministrja e Serbisë, njëherit ministre e Ndërtimtarisë, Transportit dhe Infrastrukturës, Zorana Mihajlovia ka thënë se është shumë e rëndësishme që Serbia të lidhë rrugët me vendet e rajonit .

zorana

Zëvendëskryeministrja e Serbisë, njëherit ministre e Ndërtimtarisë, Transportit dhe Infrastrukturës, Zorana Mihajlovia ka thënë se është shumë e rëndësishme që Serbia të lidhë rrugët me vendet e rajonit dhe ka shtuar se autostrada Nish-Merdar-Prishtinë është e rëndësishme për të gjithë rajonin por edhe për Serbinë.

“Është gjithashtu e rëndësishme për popullin tonë që jeton në Kosovë dhe për Serbinë që të dalë në porte si dhe për kompanitë tona të ndërtimit”, tha ajo gjatë Konferencës Rajonale për Barazinë Gjinore dhe Reformën e Administratës Publike në Ballkanin Perëndimor, transmeton Klan Kosova

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*