Menu

Mielli FINNESA dhuron shpërblimin e 10.000 €

Ruaje traditën me miellin FINNESA dhe shpërblimet nuk do të ndalen asnjëherë.

2018-04-03 09.41.42

Shkurte Berisha është fituese e premisë kryesore prej 10.000€ në lojën Hap dhe Fito të organizuar nga mielli FINNESA. Shpërblimi është dhuruar me datën 26.03.2018.

Ajo u shpreh: “ Jam konsumatore e rregullt e miellit Finnesa, ka qenë ditë e diel kur e kam hap paketimin për të gatuar krepa në të cilin më ka qëllu kuponi i 10.000 €, prej gëzimit të madh kam vazhdu të gatuaj krepat të cilat dolën edhe më të shijshme.” Fituesja shtoj “Nuk kam mendu hala ku ti shpenzoj të hollat mirëpo ide ka shumë”.
Mielli Finnesa vazhdon të shpërblej konsumatorët me lojën e re shpërblyese Hap dhe Fito ku premia e ardhshme në lojën e re shpërblyese është vetura FIAT 500 dhe shpërblimet tjera dhe të shpeshta prej 10€, 20€ ,50€, 100€ deri në 500€.
Ruaje traditën me miellin FINNESA dhe shpërblimet nuk do të ndalen asnjëherë.
Faleminderit që i qëndroni besink miellit Finnesa jemi mirënjohës.

 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*